Šta se dešavalo u Zenici? Iz Tešnja tvrde da su Imamović i Džidić pretukli njihovog igrača
foto: facebook futsal team Tešanj

Rekić razočaran

Šta se dešavalo u Zenici? Iz Tešnja tvrde da su Imamović i Džidić pretukli njihovog igrača

S. Mlaćo

Uzbudljivo je jučer bilo na jednom malonogometnom turniru u Zenici. Naime, iz ekipe futsal team Tešanj tvrdi da je jedan njihov igrač napadnut od strane Aldina Džidića, predsjednika Sindikata profesionalnih fudbalera BiH i njegovog saigrača Bernarda Imamovića.

“Na turniru u Areni Zenica poslije završene utakmice protiv ekipe ZE TRANS, nekada veliko ime bh. fudbala Aldin Džidić prvo verbalno pa kasnije i fizički uz pomoć još jednog svog saigrača po imenu Bernad Imamović šamara, te potom udara u predjelu lica jednog našeg igrača. U tom trenutku naš igrač pada na pod gdje ga sa leđa nogom šutira Imamović, da bi ga potom Džidić udario šakom u sljepočnicu prilikom čega našem igraču puca arkada...

Tu se napad ne završava. Dok je naš igrač, raskrvačen ležao na podu, ovaj dvojac (Imamović i Džidić) "cipelare " istog još dobrih 10-tak sekundi, gdje se tada napokon prekida sve ovo“, istakli su iz ovog kluba putem svoje facebook stranice.

Radi se nogometašu Ameru Rakiću koji se javio za SportSport.ba i kazao da je potez Džidića i Imamovića za svaku osudu.

“Nakon utakmice koju smo odigrali, Džidić nam je prišao i psovao majku. Nakon toga mi je udario šamar, a ja sam se okrenuo i odgurnuo ga. Tad me njegov saigrač udario s leđa i pao sam na pod. Aldin je potrčao i udario me šakom, pukla mi je arkada, ali oni nisu stali. Nastavili su da me cipelare na podu. O svemu ovome što govorim ima snimak u Areni Zenice, prijava u policiji, te ozljedni list u Hitnoj pomoći.  Na turniru nije bilo obezbjeđenja, kao ni hitne pomoći, a sve COVID procedure su prekršene“, kazao je Rekić.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

SportSport.ba je kontaktirao Džidića koji se javio, ali istakao da ne želi se oglašavati na ovaj slučaj.

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=165761538528538&set=pcb.165761648528527[/facebook]

Top Komentari

Haroni
A gdje su bili saigrači pi.ke da stanu u odbranu
3 0
Vienner
Jeste barem osvojili drugo mjesto na turniru?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi