U-19 futsal reprezentacija večeras i sutra igra protiv Italije
Reprezentacija Bosne i Hercegovine U-19 u futsalu priprema se za kvalifikacije za EP.

Pripreme za kvalifikacijski turnir za EP

U-19 futsal reprezentacija večeras i sutra igra protiv Italije

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu (U-19) večeras i sutra će u talijanskom gradiću Arinzganu u sklopu priprema za kvalifikacije za EP odigrati pripremne utakmice s vršnjacima iz Italije. 

Ove utakmice igraju se kao provjera za kvalifikacije za EP a kvalifikacijski turnir održat će se u martu ove godine u Zenici. Uz našu selekciju na turniru će nastupati reprezentacije Portugala, Srbije i Moldavije. Vrijedno je spomenuti da su ovo prve kvalifikacije ovog turnirskog tipa u futsalu

Naša reprezentacija na ovoj akciji je pod vodstvom izbornika Kreze, te pomoćnih trenera Nijaza Mulahmetovića i Ivana Stankovića te trenera golmana Gorana Melhera koji je za SportSport.ba rekao slijedeće:

"U reprezentaciji je zaista odlična atmosfera. Pripremamo se za kvalifikacije za EP koje igramo u martu u Zenici i ove utakmice s Italijanima poslužit će nam da vidimo gdje smo i s čime raspolažemo u ovom trenutku. Sve smo podredili tim kvalifikacijama i dobrom rezultatu u Zenici" - rekao je trener golmana u reprezentaciji Goran Melher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi