U Mostaru održan humanitarni turnir "Suci humanitarci"

Udruga sudaca HNŽ i ZHŽ ponijela titulu najbolje

U Mostaru održan humanitarni turnir "Suci humanitarci"

Teme:

U Mostaru je danas u dvorani u Sjevernom Logoru, te onoj ja Bijelom Brijegu,  održan humanitarni malonogometni turnir u organizaciji sudaca NSBiH pod imenom "Suci humanitarci"

Na turniru su nastupali predstavnici (suci i instruktori suđenja) svih udruga iz cijele BiH koji su bili podijeljene u dvije skupine sa početkom odvojeno po dvoranama.

Turnir su svečano otvorili gospodin Ivan Beus predsjednik NS HNŽ, te predsjednik udruge sudaca HNŽ Semir Kaplan.

Na kraju je ekipa Udruge sudaca HNŽ i ŽZH sa 6:0 u finalu savladala ekipu Udruge sudaca Tuzla i Orašje. Ujedinjena ekipa sudaca Sarajevo i Goražda na kraju je osvojila treće mjesto. 

Nakon turnira je zakazana večera u hotelu „Mostar“ te prihod simboličnih uplata od svih sudionika, kojih će ove godine brojati oko 200, donirat će se na dvije adrese: Caritasovu radionicu s invaliditetom: Nazaret,Emanuel i Betlehem i Udruženje roditelja i prijatelja osoba s posebnim potrebama „SUNCE“ Mostar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi