U utorak žrijeb Kupa u futsalu i Kupa regija

U prostorijama NS/FS BiH

U utorak žrijeb Kupa u futsalu i Kupa regija

S. Mlaćo

Izvlačenje parova 1/4 finala Kup-a Bosne i Hercegovine u futsalu biće obavljeno u utorak, 20. februara sa početkom u 12:00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

U ovu fazu takmičenja su se plasirali: MNK Bosna Kompred (Tuzla), MNK Bubamara (Cazin), MNK Centar (Sarajevo), KMF Leotar (Trebinje), KMF Ljubić (Prnjavor), FC Mostar SG Staklorad (Mostar), MNK Seljak (Livno) i MNK Zrinjski (Mostar).

Nakon futsala, u 12:30 sati biće žrijebani i parovi Kup-a regija NS/FS BiH 2018. U ovom takmičenju će nastupati selekcije sljedećih 10 kantonalnih/županijskih/područnih saveza: PFS Banja Luka, PFS Gradiška, PFS Prijedor, NS Unsko-sanskog kantona, NS Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, PFS Istočno Sarajevo, NS Kantona Sarajevo, NS Srednjobosanskog kantona, NS Tuzlanskog Kantona, NS Zeničko-dobojskog kantona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi