Velika tragedija u Hrvatskoj: Dva člana Dinama poginula u saobraćajnoj nesreći
FOTO: Futsal Dinamo

Po povratku sa futsal turnira u Šibeniku

Velika tragedija u Hrvatskoj: Dva člana Dinama poginula u saobraćajnoj nesreći

S. Mlaćo

Velika tragedija potresla je Hrvatsku. Naime, dva člana futsal kluba Dinamo Matija Capar i Oskar Kadrnka izgubili su živote u saobraćajnoj nesreći koja se desila sat i pol iza ponoći.

Capar je imao 33 godine, bio je hrvatski futsal reprezentativac, a u Dinamu je objavljao ulogu trenera kadetske selekcije.

Mladi Kadrnka, također je bio član kadetske selekcije futsal kluba Dinamo. Nesreća se desila po povratku sa turnira kadeta u Šibeniku.

"Noćas oko 1:30 u povratku s turnira u Šibeniku život su na najveću žalost izgubili mladi Oskar Kadrnka i trener Matija Capar. Počivali u miru Božjem", poručili su iz Futsal Dinamo putem zvanične facebook stranice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi