Pomoćni trener OK Bosna

Adrović: Kaknju smo pružili dobar otpor

S. Mlaćo

Ništa više od časnog poraza nisu mogli ni očekivati odbojkaši Bosne u današnjem duelu sa OK Kakanj 78 (0:3).

U trećem, ujedno posljednjem setu, popularni Studenti uz podršku navijača pružili su sjajnu partiju, ali na kraju i taj set završili pognutih glava. Nakon susreta, ipak nisu bili nezadovoljni. 

"Prije svega čestitke igračima Kaknja, a mi smo malo bili hendikepirani ne igranjem dvojice standardnih prvotimaca. Pružili smo dobar otpor, viđena je dobra odbojka i to je to", kazao je trener u sručnom štabu OK Bosna Almer Adrović.

U narednom kolu Sarajlije su ponovo domaćini.

"Sada nam dolazi Borac. Tražit ćemo svoju šansu i probat osvojiti bodove. Bodovi su nam potrebni i to znamo. Već polako smo prepoznatljivi po našoj publici i nadam se da će je u budućnosti biti još više", dodao je Adrović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi