Amir Karamović iz OK Sloboda prešao u OK 7- Lukavac

Veliko pojačanje

Amir Karamović iz OK Sloboda prešao u OK 7- Lukavac

E. Oštraković

Odbojkaški klub 7 iz Lukavca doveo je sjajno pojačanje za nastavak sezone u Superligi FBiH.

Riječ je o Amiru Karamović, koji u ovaj klub dolazi iz tuzlanske Slobode, te će predstavljati veliko pojačanje za ovu ekipu.

"Nakon pregovora sa trenerom i upravom OK 7 Lukavac potpisao sam za klub u kojem sam i svoju prvu medalju osvojio (Juniorsko državno prvenstvo). Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i da ćemo već u nastavku sezone tačnije u februaru u Mejdanu protiv svog bivšeg kluba Slobode i osigurati ligu 6 i doigravanje za prvaka Superlige FBiH. Ambicije Lukavca su visoke, želimo se plasirati u ligu 6 i ostvariti što bolji plasman u tom doigravanju. Za Slobodu sam igrao pet godina i mislim da je došlo vrijeme za moje nove izazove i promjenu sredine, a Slobodi želim sve najbolje", rekao je Karamović.

Tako će prvu utakmicu u dresu OK 7 Lukavac odigrati upravo protiv svoje bivše ekipe, Slobode i to u Mejdanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi