Bh. odbojkašice završavaju pripreme

Uoči početka kvalifikacija

Bh. odbojkašice završavaju pripreme

Ženska odbojkaška reprezentacija BiH nalazi se u posljednjoj fazi priprema u Modriči uoči nastupa na kvalifikacionom turniru za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Naše najbolje igračice igraće na turniru u Sloveniji od 9. do 11. januara, a protivnice će im u petak biti domaće odbojkašice, te selekcije Mađarske (subota) i Austrije (nedjelja).

Izabranice selektora Hamida Subašića put Slovenije krenuće autobusom 7. januara, a stručni štab može biti zadovoljan povoljnim zdravstvenim biltenom.
Bh. selekcija trebala je u sklopu pripema odigrati kontrolni susret sa reprezentacijom Crne Gore, ali do njega nije došlo pa ću naše djevojke bez ijedne provjere igrati na turniru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti