Bh. odbojkašice savladale Azerbejdžan

Pripremna utakmica

Bh. odbojkašice savladale Azerbejdžan

H. Zilić

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine 19. augusta otvara takmičenje na Evropskom prvenstvu duelom protiv domaćina Srbije.

Za naše djevojke ovo će biti hsitorijski nastup na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, a izabranice Stevana Ljubičića uveliko se pripremaju na Ilidži gdje borave skoro 20 dana, a sinoć su odigrale u prijateljsku utakmicu.

Protivnice našim djevojkama bile su odobjkašice Azerbejdžana, po dogovoru ekipa odigrala su se četiri seta i naše djevojke su slavile sa 4:0.

Ove dvije reprezentacije odigrat će još jedan prijateljski duel na Ilidži, a naše djevojke na Evropsko prvenstvo putuju u utorak 17. augusta.

Prvenstvo Evrope traje od 19. augusta do 4. septembra, a BiH je u gripi sa Srbijom, Rusijom, Azerbejdžanom, Belgijom i Francuskom.

Top Komentari

Eminbos
Šteta,teška grupa,nas su tu stavili,kao jednu od nepoznanica u Ženskoj odbojci,da vide dali je sve bilo sreča ili imamo tim za respect...Ja lično mislim,ovo drugo♥️????
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti