Bimal Jedinstvo protutnjalo kroz Tuzlu i osvojilo nove bodove
Bimal Jedinstvo bez većih problema savladalo Slobodu

Brčanke nisu imale većih problema sa Tuzlankama

Bimal Jedinstvo protutnjalo kroz Tuzlu i osvojilo nove bodove

E. Dindić, foto: E. Dindić

Ekipa Bimal Jedinstva iz Brčkog nije imala mnogo problema u meču 14. kola Premijer lige BiH za odbojkašice. Bh. šampionke gostovale su u Tuzli kod ekipe Slobode, no domaće odbojkašice nisu imale odgovor za igru Brčanki. Bimal Jedinstvo je upisalo sigurnu pobjedu rezultatom 0:3 (14:25, 18:25, 16:25).

Prvi set pripao je Brčankama, a rezultat je glasio 25:14. U drugom setu stvari su se zakomplikovale jer su Tuzlanke pružile žestok otpor.

Veći dio ove dionice igralo se poen za poen. Sloboda je imala egal 17:17, ali su onda gošće zaigrale agresivnije i povele 17:21, nakon toga i 18:23, a zatim i konačnih 18:25.

Treći set Brčanke su dobile rezultatom 16:25 za konačnih 0:3. Bimal Jedinstvo iz 14 odigranih premijerligaških mečeva, ima isto toliko pobjeda!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi