Da smo se plasirali na EP, bili bismo najslabije rangirana reprezentacija koja je to uspjela

Malo nam je falilo

Da smo se plasirali na EP, bili bismo najslabije rangirana reprezentacija koja je to uspjela

Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nije se uspjela plasirati na Evropsko prvenstvo.

U odlučujućem susretu u Lukavcu bolje od naših odbojkašica bile su Rumunke koje su nakon nevjerovatne drame slavile sa 3:2 u setovima.

Iako je naš nacionalni tim vodio 2:1, Rumunke su ipak u odlučujućim momentima bile pribranije i ostvarile su pobjedu koja ih je odvela na Euro.

Ono što je zanimljivo je informacija da bi bh. tim bio najslabije rangirana selekcija po Evropskom odbojkaškom savezu koja se plasirala na Euro, naravno u slučaju da smo u tome uspjeli.

Ovako će to, po svemu sudeći, biti selekcija Estonije koja se trenutno u gostima protiv Finske bori za plasman na Euro. Inače, mi i Estonci, po istoj listi, dijelimo 29. mjesto, dok je reprezentacija Rumunije osamnaesta.

Top Komentari

rajvosa46
bili bismo*
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi