Dvorana u BiH dobija ime po zlatnoj odbojkašici Srbije
Članica zlatne srbijanske generacije rođena je u Trebinju ali je odrasla u Bileći, a proglašena je najboljom igračicom Svjetskog prvenstva koje je odigrano u Japanu

Velika čast za Tijanu Bošković

Dvorana u BiH dobija ime po zlatnoj odbojkašici Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nedavno su se okitile titulom svjetskog prvaka, nakon čega je uslijedio masovni doček u Beogradu.

Srbijanske odbojkašice trenutno su velike zvijezde u Srbiji ali i dijelu Bosne i Hercegovine, čemu svjedoči i informacija da će sportska dvorana u Bileći ubuduće nositi ime po Tijani Bošković.

Skupština opštine Bileća danas je usvojila prijedlog načelnika Miljana Aleksića koji je rekao da je Boškovićeva najbolja ambasadorica ove istočnohercegovačke opštine.

Njegov prijedlog je jednoglasno podržan, pa će dvorana u Bileći biti preimenovana u "Dvorana Tijana Bošković".

Inače, članica zlatne srbijanske generacije rođena je u Trebinju ali je odrasla u Bileći, a proglašena je najboljom igračicom Svjetskog prvenstva koje je odigrano u Japanu.

Top Komentari

Eminbos
Protedt,pa može li Sestara Boškovič,sramota za stariju seszru,a tu se vidi nasa politika..Mislite da ste je usrecili,naprotiv,pitajte dali jr za Sestre Boškovič...sramota
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi