Selimović okončala jedan od najkraćih transfera u historiji bh. sporta

Vratila se, pa otišla

Selimović okončala jedan od najkraćih transfera u historiji bh. sporta

A. Čaušević

Avantura Edine Selimović u Bimal Jedinstvu je bila kratkog daha. 

Selimović je prije 10-ak dana dogovorila transfer u prvaka BiH Bimal Jedinstvo, a klub iz Brčkog je objavio fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, sada stižu informacije o novom transferu iskusne odbojkašice koja će karijeru nastaviti u inostranstvu, tačnije u u Švicarskoj.

[facebook]https://www.facebook.com/bimal.jedinstvo/posts/208229154632032[/facebook]

Naime 28-godišnjakinja je potpisala ugovor sa Volerom iz Zuricha. U ovom klubu sjajna srednja blokerka bi se trebala zadržati do kraja sezone.

Tako je Selimović bila članica bh. prvaka svega nekoliko dana te očigledno nije mogla odoljeti pozivu iz Zuricha gdje je bila na probi na samom početku karijere.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CT4YkQUqLVh/[/instagram]

Inače, bh. reprezentativka je ranije osim u BiH igrala u SAD-u i Filipinima. Posljednjih nekoliko godina nastupala je u Rumuniji za timove Galati, Arges Pitesti i Voluntari.

Top Komentari

dadoodad
Ne mogu da vjerujem da je odabrala Cirih a ne Brčko. Novac, naravno nije bio presudan.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi