Elena Augustinović: Idemo po novu pobjedu

Mostarke dočekuju ŽOK Lukavac

Elena Augustinović: Idemo po novu pobjedu

Odbojkašice SOK Mostar sutra nastavljaju s premijerligaškim izazovima.

Nakon briljantne pobjede iz prošlog kola nad sjajnom ekipom OK Volley Banja Luka, pred Mostarkama je još jedna domaća utakmica, ovaj put protiv ekipe ŽOK Lukavac. Sutrašnju utakmicu za SportSport.ba najavila je Elena Augustinović, jedna od najbitnijih karika 'Sokica'.

"Sutra nam u goste dolazi ekipa iz Lukavca, nakon jednog od naših najboljih nastupa i pobjede protiv Banjaluka Volley-a" - kaže Augustinović i dodaje:

"Ne mogu reći da je bilo neočekivano jer cijelu sezonu naporno radimo i treniramo što pokazuju rezultati. Zato u dobrom raspoloženju, sličnom ishodu se nadamo i sutra .Cilj je od početka zaigrati našu igru, čvrsto i agresivno te još jednom na svom terenu dokazati da zaslužujemo mjesto u samom vrhu bh. odbojke. Imamo dobar raspored utakmica, s obzirom na sve što se događa u svijetu možemo biti zadovoljne, kao prvo, činjenicom da se sezona odigrava kako treba a zatim da smo mi same, a tako i uprava kluba zadovoljni svojom igrom i stanjem na ljestvici.Idemo po još jednu pobjedu, te uživati u kvalitetnoj odbojci, atraktivnim poenima i nastojat održati taj nivo do kraja susreta pa i cijele sezone" - kazala je Augustinović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi