Francuska zvijezda ima koronu: Najteže je iza mene...

Uskoro će izaći iz bolnice

Francuska zvijezda ima koronu: Najteže je iza mene...

Francuz Earvin N'gapeth samo je jedan u nizu poznatih sportaša koji su zaraženi koronavirusom.

Dvadesetdevetogodišnji N'gapeth igra za Zenit Kazanj i jedan je od najboljih svjetskih rukometaša, a da boluje od koronavirusa saznao je u Rusiji, i to nakon što se vratio sa odmora iz Francuske.

N'gapeth je odmah hospitalizovan i trenutno se osjeća dobro, no prvi dani nisu izgledali najbolje, o čemu je sada pisao i na svom Instagram profilu.

"Testirao sam se na koronavirus prije sedmicu dana i bio sam pozitiavan. Najteži je dio sada iza mene, bila su to komplikovana tri dana. Izlazim iz bolnice za sedmicu dana. Ostanite kod kuće, to se ne događa samo drugima", napisao je N'gapeth.

Od poznatih sportaša na koronavirus su, između ostalog, još pozitivni Daniele Rugani, Blaise Matuidi, Ezequiel Garay, Dušan Vlahović...

Top Komentari

konjnakvadrat
Rukometasa?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti