Kao mlada se fotografisala potpuno gola, a legendarna odbojkašica i danas izgleda sjajno

Ima 52 godine

Kao mlada se fotografisala potpuno gola, a legendarna odbojkašica i danas izgleda sjajno

A. Čaušević

Iako je bila među najboljim svjetskim odbojkašicama u odbojci na plaži slavu je stekla fotografisanjem za Playboy. To je uradila dok je imala 30 godina, a mora se priznati da i danas, dvije decenije kasnije, izgleda odlično.

Gabrielle Reece imala je glamuroznu auru koja je kulminirala pojavljivanjem u časopisu Playboy 2001. Zanosna odbojkašica bila je jednako popularna zbog svoje profesionalne karijere kao i karijere modela.

Zbog svoje karizmatične vibre i sjajnog izgleda, Reese se pojavila u bezbrojnim sportskim i glamuroznim časopisima uključujući Shape, Elle, Life, Women’s Sports & Fitness i Outside.

Magazin Elle ju je također nominirala kao "jednu od pet najljepših žena na svijetu" čime je stekla nacionalnu ozloglašenost.

Ali ono što je dospjelo na naslovnice je njezina gola poza na naslovnici Playboya 2001. godine. Neke od eksplicitnih fotografija pogledajte ovdje.

Oglasi

Već dugi niz godina je u penziji, ali je u međuvremenu zajedno s mužem Lairdom Hamiltonom zaradila ogroman novac te joj se bogatstvo procjenjuje na 25 miliona dolara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChnNn2AvlVm/?hl=en[/instagram]

Kreirali su zajednički fotness program što im donosi odličnu zaradu, osim toga su pokrenuli i kompaniju koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetne hrane.

S kakvim poslovnim carstvom raspolaže ovaj par najbolje govori činjenica da su 2011. godine za tri milona dolara prodali svoje imanje na Havajima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ck9DNwlDIZt/?hl=en[/instagram]

Inače, Reece i Hamilton imaju dvije kćerke, a ona je i mačeha Lardovj kćerci iz prvog braga. Iako ima 52 godine mora se priznati da se i danas drži odlično.

Promo

Oglasi