Ilidža dobila premijerligaša: Veliki uspjeh odbojkašica Igmana

Ubjedljiv trijumf i u revanšu

Ilidža dobila premijerligaša: Veliki uspjeh odbojkašica Igmana

A. Čaušević

Ilidža će naredne takmičarske godine imati premijerligaša. U elitu ženske bh. odbojke plasirale su se odbojkašice Igmana. 

Nakon što su prije sedam dana u Kalesiji pobijedili Bosnu s 1:3 odbojkašice Igmana su i u revanšu slavile ubjedljiv trijumf. Bilo je 3:0.

Izabranice Damira Bahića su i danas pokazale kvalitet više te su potvrdile da su u ovom trenutku bolji tim pa će naredne godine zasluženo igrati Premijer ligu.

Revanš meč play-offa Super lige FBiH je odigran u KSC Sabit Hadžić, a rezultat po setovima glasio je 25:20; 25:17 i 25:20.

Top Komentari

Ivica_Osim8
gledaj Senaida **** sve svoje kad treva pogurati nidje ga, kad ostvare uspijeh eto ga da slavi, ko da je on nesto zaslužan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije