Jahorina bez finala u Kupu BiH

Poraz u polufinalu

Jahorina bez finala u Kupu BiH

Odbojkašice Jahorine  na finalnom turniru odbojkaškog Kupa BiH u Brčkom, nisu uspjele da se plasiraju u finale.

U SD "Gimnazije" u polufinalnom nadmetanju odbojkašice iz Gacka nadigrale su Paljanke razultatom 3:0 po setovima, 25:21, 25:22 i 25:21.

 

U redovima pobjednika najveći udio u slavlju imaju odlični srednji blokeri, Ana Gajić i Tijana Salatić,a pouzdane  bile su i libero, Katarina Popović i Jovana Bakmaz.

 

Ekipa iz Pala, dala je sve od sebe, odigrala je dobro, borbeno ali se namjerila na kvalitetnog  rivala, odbojkaški spremnog, a za utjehu im ostaje saznanje da su treći put uzastopno, bile na završnom turniru Kupa BiH.

 

U poraženom sastavu, igrom su prednjačile, Veselinka Slijepčević i kapiten Nevena Čvoro.

 

Izabranice trenera Ivana Maljevića u finalu igraju sa‚ domaćim Jedinstvom, koje je nadigralo razultatom 3:0 ekipu iz Višegrada, HE na Drini.

 

Finalna utakmica je na rasporedu danas, 24. februara, a televizija BHT1 direktno u 17.30 h prenosi nadmetanje.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.