Jahorina u Brčkom na finalnom turniru odbojkaškog Kupa BiH

Finale u nedjelju

Jahorina u Brčkom na finalnom turniru odbojkaškog Kupa BiH

Tokom vikenda, a treći put zaredom odbojkašice Jahorine sa ekipama Jedinstva, HE na Drini i  Gacka igraju u  Brčkom na  finalnom turniru odbojkaškog Kupa BiH.

U prvom polufinalnom susretu u subotu 23.02 u SD "Gimnazije" sa početkom u 14 h snage će odmjeriti domaće Jedinstvo i sastav iz Višegrada HE na Drini,a posle toga u 16 i 30 h na teren  izlaze odbojkašice Jahorine i ekipa iz Gacka. 

 

Kako nam je izjavila u najavi za utakmicu, prva violina sastava iz Pala izvaredni "korektor" Veselinka Slijepčević vjeruje u svoje igračice da imaju snage, motiva i sportskog duha  da se mogu ravnopravno nositi sa kvalitetnom i dobriom ekipom iz Gacka ali ne i nepobjedivom pa se nada i plasmanu u finale.

 

Finalna utakmica  igra se u nedelju, 24.02 u 17 i 30 h, nadmetanje direktno prenosi BHT1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.