Jedinstvo i Kula i dalje u borbi za vrh

Jedinstvo i Kula i dalje u borbi za vrh

Odigrano je deseto kolo ženske odbojkaške Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pobjednični niz su nastavili Jedinstvo i Kula Gradačac.

Jedinstvo je bez ikakvih problema savladalo Modriču na svom terenu sa 3:0, dok također ni Kuli nije bilo teško na gostovanju sa istim rezultatom slaviti protiv Radnika.

Tako se i nakon ovog kola nastavila borba između Jedinstva i Kule za vrh, dok su Mladost Sarajevo i Hercegovac i dalje zakovani za dno.

Mladost je u Sarajevu izgubila od Bihać Premingera sa 3:0, dok je ubjedljiv poraz upisao i Hercegovac na svom terenu protiv Jahorine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.