Kakanj bolji od Tuzle

Play out odbojkašica

Kakanj bolji od Tuzle

Šok terapija koja je uslijedila smjenom trenera Nermina Begića urodila je plodom.Debi Eme Petrović na novoj dužnosti bio je više nego uspješan.

Odbojkašice Kaknja maksimalnim rezultatom (3:0) porazile su ekipu Tuzle i zadržale šanse za opstanak u premijerligaškom društvu.

U prva dva seta igračice Kaknja bile su dominantnije, što pokazuje i ishod setova (25:18 i 25:22), dok je treći set bio dosta neizvjestan,ali su domaće odbojkašice smogle snage da ga riješe u svoju korist(26:24) i dotuku gošće koje su pale bez ispaljenog metka.

Bila je ovo najbolja igra odbojkašica Kaknja u ovoj sezoni i da su u regularnom roku prvenstva igrale ovako koncetrirano i odgovorno, sigurno ne bi došle u poziciju da se bore za opstanak.

Kakanj-Tuzla 3:0

Sportska dvorana u Kaknju. Gledalaca 50.Sudije:Srđan Baralić(Pale) i Ivana Bartula(Neum).Delegat: Zdravko Ružela(Banja Luka).
KAKANJ: Srebrenica, Ajla Hadžić, Spahić, Ganić, Lepić, Lujnović, Ređo, Alisa Hadžić, Bradara, Grezda, Mioč.
Trener:Ema Petrović.

TUZLA: Tosunbegović, Osmić, Hadžiefendić, Imamović, Valjevac, Trivunović, Fatić, Mehić, Aganović, Hadžić.
Trener: Admir Lolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.