Kakanj osvojio Kup BiH

Odbojka

Kakanj osvojio Kup BiH

Odbojkaši Kaknja osvojili su večeras Kup Bosne i Hercegovine. Na svom parketu Kakanjci su u finalu završnog turnira pobijedili Napredak, rezultatom  3:1.  

Prva dva seta pripala su Kakanjcima u kojima su slavili 25:20 i 25:21. U trećem Napredak je vratio rezultatsku draž u meč – 25:20. Međutim, u četvrtom Kakanj je opet zaigrao dobro i sa 25:20 riješili utakmicu u svoju korist.

Kakanj je tako odbranio titulu pobjednika Kupa naše države osvojenu u prošloj sezoni. Ambicije ovog kluba i u tekućem šampionatu je dupla kruna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.