Kakanj poražen u Gacku, Mladost bolja od Jedinstva

Polufinale Play-offa

Kakanj poražen u Gacku, Mladost bolja od Jedinstva

A. Beganović

U prvim susretima polufinala Play-offa odbojkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine oba favorita su na gostujućim terenima pretrpjela poraze.

Odbojkaši Kaknja u Gacku su poraženi od istoimene domaće momčadi. Domaći odbojkaši slavili su sa 3:1 (25:20, 25:18, 18:25, 25:23).

U drugom polufinalnom meču Mladost je također sa 3:1 savladala Jedinstvo. Po setovima rezultat je glasio 25:23, 25:17, 19:25, 25:23).

U okviru 3. kola Play-outa Modriča je sa 3:0 savladala 7.Lukavac, a indentičnim rezultatom Student je savladao Čapljinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.