Kljajić: Ništa nam u Sarajevu nije išlo za rukom

OK Borac poražen od OK Bosna

Kljajić: Ništa nam u Sarajevu nije išlo za rukom

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca nisu uspjeli da sinoć pariraju dobro raspoloženoj ekipi Bosne u Sarajevu.

Banjalučki sastav nakon 11. odigranih kola u prvom dijelu Premijer lige BiH zauzima šesto mjesto, sa 13 osvojenih bodova.

Nakon jučerašnjeg meča, utiske je kazao jedan od aktera gostujuće ekipe.

"Utakmica u Sarajevu bila je jedna od onih kada vam ništa ne ide za rukom. Trudili smo se, ali ipak nismo imali snage da ostvarimo trijumf. Prvi dio sezone je gotov, nalazimo se na sredini tabele što nije loš rezultat s tim da smo se mučili sa povredama i problemima oko dvorane. Predstoji nam pauza, koju ćemo iskoristiti za odmor, a nadamo se da će nam se povrijeđeni igrači vratiti te da ćemo kompletni nastaviti drugi dio sezone", ističe za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi