Kljajić: Sreća nam je okrenula leđa

Odbojkaš Borca nakon poraza od Radnika

Kljajić: Sreća nam je okrenula leđa

D. Vejo

Mišo Marjanović i njegovi izabranici nisu uspjeli da se domognu novog trijumfa, jer su im na put stali odbojkaši Radnika koji su slavili večeras u "Boriku" rezultatom 0:3.

Nakon večerašnjeg poraza, oglasio se i jedan od boljih aktera domaće ekipe.

"Čestitao bih Radniku na zasluženoj pobjedi. Trenutno, nismo imali sreće u derbiju. Nama preostaje iduća utakmica u Gacku, gdje ćemo tražiti pobjedu kako bi ostali u vrhu tabele. Imamo dobar tim, tehničar je kasnio nekoliko dana jer je bio na pripremama sa reprezentacijom, tako da još uvijek nismo dovoljno uigrani", ističe za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije