Kljajić: Sve osim trijumfa nas neće zadovoljiti

Odbojkaš Borca o meču sa Jedinstvom

Kljajić: Sve osim trijumfa nas neće zadovoljiti

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca izlaz iz blage rezultatske krize tražit će sutra, kada u posljednjem kolu prvog dijela sezone dočekuju ekipu Jedinstva.

Izabranici Miše Marjanovića ovaj susret dočekuju kompletni. Iako ih očekuje težak protivnik, cilj je jasan, pobjeda.

"Očekuje nas teška utakmica sa Jedinstvom, ekipom koja je po kvalitetu slična nama s toga predviđanje rezultata ili davanje uloge favorita nije kompetentno. Ove sezone, već smo igrali sa njima, doživjeli smo poraz na jednu ili dvije lopte, tako da to govori da smo otprilike u egalu kada je u pitanju kvalitet. Oni u goste dolaze s novim trenerom, a mi se spremamo kao i za svaku utakmicu pred domaćom publikom. Želimo odgovorit na najbolji mogući način izazovu. Imperativ je pobjeda, ništa drugo nas neće zadovoljiti", ističe za SportSport.ba odbojkaš Borca, Marko Kljajić.

Meč između i Borca i Jedinstva zakazan je za sutra od 20.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti