Kolaković počinje pripreme sa 13 odbojkaša
Foto: EPA.eu

Pripreme za 25. izdanje Svjetske lige

Kolaković počinje pripreme sa 13 odbojkaša

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković danas će obaviti prozivku najboljih odbojkaša zemlje naših istočnih komšija pred početak jubilarnog 25. izdanja Svjetske lige za odbojkaše. 

Od samog početka priprema Kolaković će na raspolaganju imati 13 igrača, dok će se ostatak tima selekciji Srbije priključivati u zavisnosti od obaveza u klubovima, dogovora sa selektorom Kolakovićem i potreba reprezentacije.

Na početak priprema će doći:

Tehničari: Aleksa Brđović, Vlado Petković (tehničari), Dušan Petković, Saša Starović (korektori), Nikola Rosić, Neven Majstorović (libera), Aleksandar Okolić, Petar Krsmanović, Dejan Radić (srednji blokeri), Nikola Kovačević, Uroš Kovačević, Filip Stoilović i Milan Katić (primači).

Reprezentacija Srbije po 17. put igrati će Svjetsku ligu, a u elitnoj diviziji, u B grupi, protivnici će im biti Rusija, SAD i Bugarska.

Seniori Srbije će sve utakmice kao domaćini igrati petkom i nedjeljom od 20 časova, počev od 20. maja i duela sa Rusima u Nišu, a dva dana kasnije u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.