KSO Iskra Bugojno u novoj sezoni sa novim dresovima

Bugojanci su redovni član Premijer lige

KSO Iskra Bugojno u novoj sezoni sa novim dresovima

Samir Mlaćo

Klub sjedeće odbojke Iskra iz Bugojna i naredne sezone nastupati će u Premijer ligi naše zemlje. Bugojanci su uspjeli na samom kraju prošle sezone izboriti opstanak, što će biti i cilj u novoj sezoni.

Danas je prostorije kluba posjetio Mehrudin Ravnjak, dugogodišnji prijatelj ovog bugojanskog kolektiva, koji živi i radi u Njemačkoj, te poklonio 12 dresova i šorceva u kojima će članovi ovog kluba nastupati u novoj sezoni.

Ispred KSO Iskra Bugojno Aziz Dlakić istakao je da je ovaj klub osnovan 2000.godine, a a prve dresove im je donio upravo Ravnjak, kojem se Dlakić zahvalio u ime svih članova kluba.

"Divim se okolnostima u kojima postiže sve ove rezultate i želim vam sve najbolje i u narednom periodu", kazao je Ravnjak.

Donirana oprema uručena je u prostorijama KSO Iskra Bugojno gdje se može pronaći prava kolekcija osvojenih pehara sa raznoraznih takmičenja i turnira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije