Kula startala pobjedom

Premijer liga za odbojkašice

Kula startala pobjedom

Edmir Škorić
Teme:

Kako se i očekivalo, Kula je bez većih problema zabilježila prvu pobjedu u ovogodišnjem prvenstvu. Gošće sa Sokoca su nešto bolju igru pružile u drugom setu ali pobjeda Kule ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.

Trener Kule, Đorđe Milošević u trećem setu dao je priliku mlađim odbojkašicama da privedu utakmicu kraju. Svoj prvi premijerligaški nastup imala je mlada Nejra Osmanlić.

Ona ja zajedno sa kapitenom Ernom Sinanović i klupskim kolegicama Sanjom Blagojević i Ajlom Jašarević dobila prigodne rođendanske poklone koje je uručio član Uprave kluba Jasmin Kikić.

Odbojka, PL BiH, 1. kolo

KULA – GLASINAC 3:0 Gradačac - Sportska dvorana Gradačački sajam. Gledalaca: 250. Sudije: Slobodan Nikić (Brčko) i Admir Lolić (Živinice). Rezultat: Gradačac – Glasinac 3:0 (25:13, 25:19, 25:17).

KULA: Sinanović, Osmanlić, Hadžimehmedović, Kojić-Đurić, Blagojević, Gopo, Đokić, Huseinbašić, Mišić, Savkić, Novalić, Jašarević. Trener: Đorđe Milošević.

GLASINAC: Đorić, Savić, Nikolić, Tošić, Višnjić, Cvjetković, Arbinja, Renovica. Trener: Marko Obrenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.