Ovo može jedna u milion žena: Najzgodnija odbojkašica izvela magičan trik svojim bujnim grudima

Amerikanka Kyla Simmons u centru pažnje

Ovo može jedna u milion žena: Najzgodnija odbojkašica izvela magičan trik svojim bujnim grudima

Admin Čaušević

Najzgodnija odbojkaška zvijezda na svijetu Kayla Simmons podigla je svoje objave na novi nivo pokazavši nevjerovatan trik sa svojim grudima.

Skriveni talent zanosne plavuše zadivio je njezine fanove nakon što je otkrila svoju vještinu na društvenim mrežama te tako dodatno raspametila brojne muškarce koji je prate.

Kayla je zaslužila epitet "najseksi svjetske odbojkaške zvijezde" nakon što je u studentskim danima nastupala za Unvierzitet Marshall iz SAD-a.

Od tada je izgradila karijeru na Instagramu nakon što se preselila u Los Angeles i prikupila milion pratitelja koje izluđuje pikantnim fotografijama.

Njeni fanovi su često počašćeni pikantnim sadržajem, a njena posljednji story uključuje nevjerovatan trik kojeg je izvela sa svojim bujnim grudima.

Oglasi

Kayla je podijelila video uspomenu na odmor u Rimu prije dvije godine, označivši svoje prijatelje i dodavši emoji koji plače.

Kratki "reel" također je sadržavao riječi "Već mi nedostaje" dok je filtriran kroz najzanimljive detalje s putovanja u italijanskoj prijestolnici.

Jedan je segment posebno zapeo za oko jer se Kayla mogla vidjeti kako sjedi na svom telefonu dok ju je snimao prijatelj.

Također je koristila jedinstvenu metodu držanja vina, s čašom zaglavljenom između njeznih grudi i naslonjenom na prsa.

Ta je vještina u suprotnosti s problemima koje joj grudi zadaju u teretani, uključujući i seksi treninge ponedjeljkom kao što je navela u jednoj od ranijih objava.

Inače, njena popularnost na društvenim mrežama također joj je pomogla da kupi stvari za kojim je čeznula, uključujući kupnju svog "automobila iz snova".

Bivša sportašia je tako nedavno pozirala na svom Porsche Cayenneu S nakon što je kupila sportski automobil za oko 100.000 eura.

Oglasi

Najnovije vijesti