Lukavac najprijatnije iznenađenje

Četvrtfinale Kupa BiH za odbojkaše

Lukavac najprijatnije iznenađenje

U polufinalu Kupa BiH za odbojkaše igraće sarajevska Bosna Eurohaus, Napredak iz Odžaka, Kakanj i Lukavac. Ovo je epilog revanš utakmica četvrtfinala Kupa koje su igrane u srijedu naveče.

Kakanj, koji je aktuelni osvajač trofeja, bio je siguran na domaćem parketu protiv Student Bobar osiguranja. Veliko iznenađenje predstavlja eliminacija Radnika iz Bijeljine, premijerligaša od Lukavca, člana federalne lige. Lukavčani su nakon poraza u prvoj utakmica sa 2:3, pred svojim navijačima slavili sa 3:1.

Bez problema je do polufinala stigao odžački Napredak koji je dva puta nadigrao Modriča Optimu, a malo iznenađenje je plasman sarajevske Bosne Eurohaus koja je neočekivano, ali potpuno zasluženo stigla do finalnog turnira preko Ljubinja.
Finalni turnir će se igrati 13. i 14. marta, a domaćin će biti određen naknadno.

Rezultati revanš utakmica
Modriča Optima - Napredak 1:3, Bosna Eurohaus - Ljubinje 3:0, Lukavac - Radnik 3:1, Kakanj - Student BO 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije