Odbojkaši Bosne bolji od Slobode

Mahmutović: Gosti su požurili sa slavljem, danas smo bili na nivou

S. Mlaćo

Odbojkaši Bosne na krilima svojih navijača savladali su danas OK Sloboda sa 3:0 u setovima, te izborili finale za ulazak u najviši rang bh. odbojke.

Bosna je imala veliku podršku svojih navijača na Mojmilu i na kraju zasluženo slavila, te prošla dalje. Sarajlije su tako nadoknadile prednost iz prvog meča i pokazale po ko zna koji put da u sportu nikada nikoga ne treba otpisati.

Svoj komentar za SportSport.ba dao odbojkaš i trener OK Bosna Sarajevo Damir Mahmutović.

"Prisustvovali se predivnom odbojkaškom meču, bilo je lijepe odbojke. Čestitam protivniku na super igri, u Tuzli je bilo 3:0 i gosti su rano počeli sa slavljem te zaboravili da ima drugo poluvrijeme. Mi smo danas bili na nivou, uspjeli slaviti i proći u finale gdje nas očekuje kalesijska Bosna. U finalu ćemo tako gledati duel dvije Bosne", kazao je raspoloženi Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi