Marjanović: Nisam zadovoljan prvim dijelom sezone

Trener OK Borac o prvenstvu BiH

Marjanović: Nisam zadovoljan prvim dijelom sezone

D. Vejo

Odbojkaši banjalučkog Borca završili su kao šestoplasirani tim nakon prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH, sa osvojenih 13 bodova.

Izabranici Miše Marjanovića porazom od Bosne (3:1), oprostili su se od jesenjeg dijela. Ipak, u taboru crveno-plavih ne kriju nezadovoljstvo postignutim do sada.

"Nisam zadovoljan prvim dijelom sezone. Imali smo dosta problema oko sale. Nekada smo trenirali tri, a nekada četiri puta sedmično. Utakmice igramo petkom, jer je "Borik" zauzet subotom zbog kojekakvih manifestacija. Nakon toga nam se povrijedio jedan od ključnih igrača, a na utakmice ne idemo kompletni dok naši juniori nisu iskoristili priliku koja im je ukazana na pojedinim utakmicama. Cilj nam je opstanak, ali treba mnogo da radimo kako bi to izborili jer je ekipa podmlađena. Nadam se da će se stanje u "Boriku" popraviti, te da ćemo imati bolje uslove", rekao je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Sada slijedi pauza, a prozivka odbojkaša banjalučkog Borca planirana je za sredinu januara mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti