Milošević: Čeka nas dosta promjena

Trener OK Kule za SportSport.ba

Milošević: Čeka nas dosta promjena

Edmir Škorić
Teme:

Odbojkašice Kule viceprvakinje su Bosne i Hercegvine, nakon što su u finalu poražene od najtrofejnije odbojkaške ekipe u našoj zemlji, Jedinstva iz Brčkog.

"Pa ekipa Jedinstva je dosta iskusnija, samim tim dosta bolja kao kolektiv i sigurno da su bili apsolutni favorit, osim toga imali su i prednost domaćeg terena. Ali, mislim da su to bile dvije dobre predstave, i ona u Gradačcu, kao i ona u Brčkom", kazao je trener OK Kule Đorđe Milošević za SportSport.ba.

Milošević je dodao i to kako će momčad Kule biti dosta promijenjena, no također ističe da to neće biti znak da Kula naredne sezone bude lošija nego ove.

"Sljedeća sezona će tek doći, tako da nisam siguran da li ćemo ponoviti ono što smo uradili ove. Bit će dosta promjena u kadru, nekoliko djevojaka će nas napustiti zbog školovanja, dok neke imaju i inozemne ponude, tako da će sasvim sigurno biti dosta promjena. No, to ne znači da će Kula biti dosta slabija u odnosu na ovu sezonu, štoviše već se pregovara sa nekim igračicama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.