Mišić: Tek u drugom setu, stvari su došle na svoje

Trener Mladosti nakon trijumfa u Banjaluci

Mišić: Tek u drugom setu, stvari su došle na svoje

D. Vejo

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog vladari su parketa u BiH, što su i dokazali večerašnjim trijumfom u Banjaluci protiv domaćeg Borca.

Iako su meč počeli s dozom bojazni i respekta, to je sve nestalo u drugom setu kada Brčaci pale svoje mašine, te crveno-plave "melju" do kraja.

"Imali smo malo problema u otvaranju utakmice, ušli smo sporo, naravno Borac je zaslužan za to. Nismo imali opcija u napadu, a domaćin je to iskoristio. Nakon toga, stvari su došle na svoje. Smanjili smo broj grešaka. Pružili smo šansu mlađim igračima. Lijepa utakmica za publiku, bilo je lijepih poena", rekao je za SportSport.ba trener OK Mladost, Branko Mišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi