Nihad Zahirović novi trener Slobode Tuzlafarm

Promjene u ŽOK Sloboda Tuzlafarm

Nihad Zahirović novi trener Slobode Tuzlafarm

Poslije iznanađujuće smjene Almira Žilića s pozicije šefa stručnog štaba ŽOK Sloboda Tuzlafarm, Upravni odbor ovog kluba odlučio je da na ovo mjesto imenuje Nihada Zahirovića.

Žilić je Slobodu uveo u Premijer ligu BiH, osvojio Kup Federacije, ali je zbog svojih stavova, kako je istakao u izjavama za medije, smijenjen. Trenersko mjesto je najprije nuđeno njegovom bratu Adnanu Žiliću, koji to nije prihvatio.

Potom se UO kluba odlučio za Zahirovića, koji je svojevremeno sa ŽOK Jelovica Tuzla osvojio duplu krunu, ali koji posljednjih godina nije radio u odbojci. Svoj novi debi Zahirović će imati u Modriči 31. januara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.