Nova pobjeda odbojkašica Kule iz Gradačca

Nova pobjeda odbojkašica Kule iz Gradačca

Adnan Beganović

Kompletirano je i 10. kolo Premijer lige za odbojkašice, a do novih pobjeda stigle su dvije vodeće ekipe Kula-Gradačac i Jedinsto.

Odbojkašice Kule stigle su do desete pobjede iz isto toliko susreta. Pred svojim navijačima jučer su sa maksimalnih 3:0 savladale Modriču.

Odobojkašice Jedinstva na domaćem terenu su bile bolje od Radnika (3:1). Gošće su bolje otovorile susret i prvi set su riješile u svoju korit rezultatom 27:25. No, u naredna tri domaće odbojkašice su bile mnogo uspješnije (25:17, 25:18, 25:6), pa su na kraju zasluženo slavile.

Odbojkašice Gacka su na gostujućem terenu savladale Bihać sa maksimalnih 3:0, BL Voley je bio bolji od Jahorine (3:2), dok je HE na Drini u Kaknju savladala istoimenu domaću ekipu (3:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti