Obavljen žrijeb parova odbojkaške Premijer lige BiH

U muškoj i ženskoj konkurenciji

Obavljen žrijeb parova odbojkaške Premijer lige BiH

A. Haznadarević

U Sarajevu je danas obavljeno izvlačenje takmičarskih brojeva klubova odbojkaške Premijer lige BiH u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Prvo kolo u obje konkurencije na rasporedu je 28. i 29. septembra, a sastaju se:

Odbojkašice:
HE na Drini - Kakanj
Jahorina - BL Volley
Gacko - Bihać Preminger
Modriča - Kula Gradačac
Radnik - Jedinstvo

Odbojkaši:
Brčko Jedinstvo - Kakanj
7. Lukavac - Mladost
Čapljina - Gacko
Modriča Optima - Student BO
Napredak - Domaljevac
 
Ekipa Kaknja je uvrštena u žrijeb, iako nije u potpunosti izvršila finansijske obaveze prema OSBiH. Kakanj ima rok za izmirenje obaveza do kraja dana, do kada će tehnički sekretar OSBiH biti u mogućnosti ostvariti uvid u izvod iz banke. Ako Kakanj ne izvrši obaveze bit će pokrenuta procedura popune Premijer lige BiH, a ekipa koja prihvati učešće u takmičenju Premijer lige BiH bit će naknadno uvrštena u raspored takmičenja, saopćeno je iz Odbojkaškog saveza BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.