Odbojkaši Kaknja dobili prvo pojačanje

Potpisao tehničar Željko Ćorić

Odbojkaši Kaknja dobili prvo pojačanje

Odbojkaški klub Kakanj angažirao je prvo pojačanje. Riječ je o  Željku Ćoriću iz novosadske Vojvodine, koji igra na poziciji tehničara.

Inače, Željko Ćorić je rođeni Kakanjac, koji je kao petogodišnji dječak s roditeljima u vrijeme agresije na našu zemlju otišao u Zvornik, gdje je započeo igračku karijeru u domaćoj Drini. Posljednje dvije godine Željko Ćorić(1988) igrao je u Vojvodini, s kojom će Kakanj igrati u drugom kolu CEV-a.

Ćorić potiče iz poznate kakanjske sportske porodice.Naime, njegov djed Nikola bio je jedan od prvih poslijeratnih golmana Rudara, a tri sestre njegovog oca Vlade, Mira, Nada i Zrinka, bile su uspješne rukometašice.

Od trenera Almira Begića dobili smo informaciju da se na probi nalazi Brazilac Carls de Oliviera, koji igra na poziciji libera, a da su u toku pregovori oko angažiranja jednog primača i dva srednja blokera, od kojih bi jedan mogao biti Dalibor Mičić, koji nije pronašao inozemni angažman i svi su izgledi da će ponovo braniti boje Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.