Odbojkaši poraženi u polufinalu
Polufinale Balkanskog kupa

Turska je bila bolja 3:0

Odbojkaši poraženi u polufinalu

M. Maksimović

Kadetska reprezentacija BiH, poražena je u polufinalu Balkanskog kupa od domaćina turnira,Turske 0:3.Tako će na kraju turnira reprezentacija BiH igrati utakmicu za treće mjesto protiv Rumunije koja je također poražena u polufinalu.

U prvom setu su naši odbojkaši pružili vrlo dobar otpor domaćoj selekciji, ali je domaća selekcija slavila 20:25.U nastavku se situacija nije promijenila na terenu, Turci su kako je meč odmicao igrali sve bolje i na kraju su sa 15:25 i 16:25, stigli do sigurne pobjede.Naša selekcija je nastupila u satavu Irhan Merdanović  Đakovac,Jelašković,Davidović,Gajić,Krivokapa Janjić, Hukičević,Begić,Ćuk, Kenan Merdanović i Suljić.U susretu za treće mjesto BiH će igrati protiv Rumunije koja je također poražena u tri seta od Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.