Odbojkaši Radnika u polufinalu na Kakanj

Nakon utakmice za infarkt

Odbojkaši Radnika u polufinalu na Kakanj

M. Skaka

Odbojkaši Radnika su u revanš utakmici četvrtfinala Playoffa pobijedili Modriča Optimu rezultatom 3:2 i tako se plasirali u polufinale gdje ih očekuje šampion Kakanj.

I četvrti meč ove sezone odbojkaši Radnika i Modriče završen je poslije tie-braeka u rijetko viđenom meču punom fantastičnih preokreta, koji nije bio za one ljubitelje odbojke koji imaju srčanih problema.

Modriča je bolje otvorila utakmicu tokom prvog seta konstantno držala prednost od 2-3 poena, međutim Bijeljinci u finišu seta pojačavaju ritam i riješavaju set u svoju korist (25:23). U drugom setu Radnik je bio u prednosti, ali su Modričani dobrim blokom i odbranom uzvratili istom mjerom za izjednačenje u setovima (23:25). Treći set je donio nove obrte, jer je Modriča vodila 21:19 kada je na servis došao Milićević koji je poremetio prijem protivnika i doveo Radnik do set lopte 24:21 i vrlo brzo stigli smo i do kraja seta (25:22).

Radnik - Modriča Optima 3:2
25:23, 23:25, 25:22, 31:29, 17:15.

BIJELJINA - Sudije Siniša Ovuka (Banja Luka) i Milan Nikolić (Brčko).
Radnik: Novokmet, Vasić, Kvrgić, Đokić, Ristić, Vujanović, Toholj, Vuković, Milićević, Marinković, Ćeklić. Trener: Darko Manojlović.
Modriča: Blagojević, Milošević, Šormaz, Marić, Milojević, Vidović, Stakić, Cvijanović, S. Mehić, Drobnjak, Milošević, Cvijanović. Trener: Radivoje Milošević
.Kada je Radnik u četvrtom setu poveo sa 13:8, mnogi u sali su pomislili da je sve gotovo, međutim odbojka je pokazala zašto je sport sa puno obrta. Radnik je sigurnom igrom stigao do meč lopte pri rezultatu 24:20, ali ni to nije bilo dovoljno jer su Modričani izjednačili na 24:24. U igri nerava više hrabrosti je imala Modriča i nakon što je Radnik propustio 7 meč lopti set je riješen u korist gostiju rezultatom 31:29.

Tie-break bolje otvara Modriča i vodi 4:0, a tokom seta ima konstantu prednost do rezultata 11:7. Nakon toga uslijedilo je poravnanje na 12:12. Modričani stižu do prve mač lopte koju nisu riješili, Radnik preuzima vođstvo i meč rješava u svoju korist rezultatom 17:15.

Ljubitelji odbojke u Bijeljini su uživali u meču koji je trajao duže od dva sata.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.