Odbojkaši Srbije preživjeli dramu u zraku

Velika sreća za reprezentativce Srbije

Odbojkaši Srbije preživjeli dramu u zraku

Adnan Beganović

Odbojkaši reprezentacije Srbije preživjeli su pravu dramu u avionu i samo zahvaljujući prisebnosti pilota, izbjegli su tragičan epilog.

Tokom leta od Buenos Airesa do Rezistencije, grada na jugu Argentine, gdje će biti odigran meč Svjetske lige protiv Argentine, avion je upao u veliko nevrijeme.

Umjesto da normalno slete u Rezistenciju, srpski reprezentativci bili su svjedoci dramatičnih događaja. Srećom, pilot je u posljednjem trenutku odlučio da vrati točkove za slijetanje i ponovo podigne avion na bezbjednu visinu.

Odbojkaši Srbije i još 70 putnika zbog toga morali su da se vrate u 1.200 kilometara udaljenu prijestonicu Argentine, odakle su ipak uspjeli da stignu u Rezistenciju letom na kojem je također bilo problema s vremenskim uslovima, ali ne toliko opasnih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.