Odbojkašica iz Južne Koreje pronađena mrtva u stanu

Izvršila samoubistvo

Odbojkašica iz Južne Koreje pronađena mrtva u stanu

A. Čaušević

Odbojkašica Go Yoo-min pronađena je mrtva u svom stanu, a pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo.

Policajci su Yoo-min pronašli u stanu. Prije toga njena bivša saigračica je bezuspješno pokušavala da je kontaktiral telefonom, zvonila je i na vrata, ali niko se nije javljao.

Nakon što je nazvala policiju koja je provalila u stan te pronašla odbojkašicu bez znakova života. Prvi izvještaji govore da se radi o samoubistvu jer nema znakova nasilja.

Ju min Go je na proljeće potpuno iznenađujuće završila profesionalnu karijeru i to u 25. godini života, iako nije imala nikakvih problema sa trenerima i saigračicama.

Inače, prošlog mjeseca Južnu Koreju je potreslo također samoubistvo nakon što je sebi život oduzela i 22-godišnja triatlonka Choi Suk-hyeon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi