Odbojkašica u cvijetu mladosti digla dres pred svima, brzo je shvatila da to nije tako jednostavno

Djevoka sa Filipina se zbunila

Odbojkašica u cvijetu mladosti digla dres pred svima, brzo je shvatila da to nije tako jednostavno

A. Čaušević

Jessica Galanza poznatija kao Jema je jedna od najboljih odbojašica na Filipinima, a nedavno je ova korektorka imala incident sa svojom opremom prilikom zagrijavanja.

Odbojkašice slove za najzgodnije sportašice na svijetu i privlače posebnu pažnju kod muškaraca, posebno je to slučaj prilikom utakmica. Neke zbog svog izgleda imaju i svjetsku slavu.

Daleko od toga da je Galanza jedna od najboljih odbojkašica svijeta, ali je sigurno među najpopularnijim pošto je na društvenim mrežama prati oko milion pratitelja.

Ona je jako poznata na Filipinima i nije čudo zašto je fanovi posebno prate pred mečeve kluba za kojeg nastupa. U pitanju je ekipa Creamline Cool Smashers.

Tako je nedavno pred početak jednog meča krenula da skine opremu, međutim izgubila je kontrolu pa je u jednom trenutku počela skidati i dres.

Oglasi

Kad je vidjela šta radi shvatila je svoju pogrešku te se na vrijeme zaustavila. Dres je uspjela ostaviti na sebi, dok je skinula samo trening majicu.

Simpatična Galanza je oduševila i svojom reakcijom. Sve je ispratila kroz smijeh iako je moglo po nju završiti katastrofalno pošto je bila na sekundu da pokaže svoje grudi svima.

Turkish volleyball 🏐 player Zehra Gunes #reels #shorts #viral #public #beauty #foryou #trending #support

Posted by Zehra Gunes Official on Sunday, November 26, 2023

Može se reći da je djevoka Filipina u ovoj situaciji savršeno pokazala da da je kratka linija između života i smrti pošto ju je pravovremeni potez spasio od neugodne situacije.

Inače, djevojka visoka 170 centimetara do sada je osvojila niz trofeja u domaćim takmičenjima. Osim odbojkom bavi se i streamingom te je među najpraćenijim streamerima u svojoj zemlji.

Oglasi