Blic akcija odbojkašica usred meča: Trajalo je dovoljno dugo da saigračice ostave u čudu

Odbojkašice turskog kluba Vakifbanka u centru pažnje

Blic akcija odbojkašica usred meča: Trajalo je dovoljno dugo da saigračice ostave u čudu

Admin Čaušević

Na jednom od posljednjih mečeva turske ekipe Vakifbank viđena je zanimljiva scena sa Amerinakom Ali Frantti i Turkinjom Cansu Ozbay u glavnim ulogama. Sasvim očekivano video je postao viralan.

Kako u fudbalu nakon postignutog gola, tako i u odbojci nakon osvojenog poena dođe do određenog izljeva emocija, pogotovo je to slučaj u važnim utakmicama.

Vakifbank je početkom aprila igrao mečeve polufinala prvenstva Turske protiv Eczacizabasija te je na kraju ispao poslije poraza u oba duela.

Na jednom od polufinalnih duela nakon osvojenog poena došlo je do "bliskog susreta" između Fantti i Ozbay koje su se slučajno poljubile.

Ozbay je prišla Fantti da joj čestita, uhvatila je za lice te približila sasvim dovoljno da je poljubi, a taj trenutak su zabilježile i kamere.

I dok se Fanti počela smijati te zatim odmahivati glavom ostale saigračice su čudile, dok su neke i odmahivale glavom. A Ozbay je brže bolje pobjegla iz kadra.

Oglasi

Iako je sve bilo sasvim slučajno, sluteći po reakciji 28-godišnja Amerikanka koja je članica turskog kluba od prošlog ljeta je osjetila određenu nelagodu.

Nisu strane situacije u odbojice da odbojkašice udare jednu drugu po stražnjici i slično, međutim da dođe do poljupca, to je već nešto novo.

Inače, Cansu Ozbay je jedna od najboljih turskih odbojašica te je jako popularna u toj zemlji sa preko 300.000 pratitelja. Njen staus veze nije poznat.

Sa druge strane, pomalo iznenađujuće za jednu Amerikanku, Fantti još od 2016. godine igra u Evropi. Prije Turske nastupala je u Sloveniji, Poljskoj i Italiji.

Oglasi