Odbojkašice BiH poražene u Đakovu

Odbojkašice BiH poražene u Đakovu

M. Skaka

Ženska seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je jučer u Đakovu prijateljsku utakmicu sa raprezentacijom Hrvatske u okviru priprema za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Naša selekcija u prijateljskoj utakmici sa Hrvatskom poražena je rezultatom 3:0 (25:16, 25:14, 25:17).
Ova utakmica je dobar pokazatelj za selektora ženske seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Hamida Subašića, koji je zadovoljan igrom svojih izabranica. Bitno je napomenuti da je reprezentacija BiH odigrala otvorenu utakmicu pruživši jak otpor favoriziranoj reprezentaciji Hrvatske.

Odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine ostaje na pripremama u Gradačcu do 20.05.2010. godine kada polazi na kvalifikacioni turnir u Bjelorusiju, koji se igra u gradu Mogilevu od 21. – 23.05. 2010. godine, a nakon toga na turnir u Azerbejdžanu, grad Baku, od 27. – 30.05.2010.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti