Odbojkašice BL Volleya u polufinalu play-offa

Premijer liga BiH

Odbojkašice BL Volleya u polufinalu play-offa

Odbojakšice BL Volleya plasirale su se u polufinale play-offa nakon što su u odlučujućoj trećoj utakmici na svom terenu savladale sastav Modriče rezultatom 3:0. Po setovima je bilo 25:14, 25:22, 25:14.

Samo u drugom setu viđena je koliko toliko ravnopravna borba, dok su u preostala dva domaće odbojakšice bile potpuno ubjedljive, te su stigle do zaslužene pobjede.

Banjalučke odbojkašice u polufinalnoj seriji igraće protiv ekipe Gacka, koja je regularni dio sezone završila na prvom mjestu.

"Mislim da smo prošli dalje najviše zahvaljujući povredi njihove najbolje igračice Amile Lojić. Bez nje to je bio potpuno drugi tim. Igrale su u podmlađenom sastavu, tako da sam i ja pružila šansu mlađim igračicama. Zbog toga mislim da ne možemo govoriti o realnom omjeru snaga. Pobjeda nas naravno raduje, ali sad nas očekuje veoma težak protivnik. Pokušaćemo da odigramo što bolje u prvoj utakmici kako bi imali kakve takve šanse u nastavku", izjavila je nakon meča Radmila Marković, trener BL Volleya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi