Odbojkašice Cannesa savladale Bimal-Jedinstvo

Ubjedljiva pobjeda francuske ekipe

Odbojkašice Cannesa savladale Bimal-Jedinstvo

Endin Čaušević

Odbojkašice Bimal-Jedinstva poražene su u prvom meču drugog kruga Lige prvaka protiv Cannesa sa 3:0 u setovima.

Francuske viceprvakinje su bile znatno oslabljene u ovom meču, ali su zasluženo stigle do pobjede protiv bh. ekipe. Prvi set Cannes je riješio u svoju korist sa 25:8, dok su drugi set odbojkašice ove ekipe dobile sa 25:21.

U trećem setu bilo je sve jasno, odbojkašice Bimal-Jednistva nisu uspjele da pronađu pravi ritam u svojoj igri. Cannes je treći set dobio sa 25:16, te je slavio sa konačnih 3:0 u setovima.

Za tri dana igra se revanš susret između ove dvije ekipe, ali već sada je jasno da će Bimal-Jedinstvo teško uspjeti izboriti plasman dalje. Bolji iz ovog duela igra protiv pobjednika meča Modena - Calcit Kamnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi