Odbojkašice Jedinstva pale u zlatnom setu

Challenge kup

Odbojkašice Jedinstva pale u zlatnom setu

Adnan Beganović

Odbojkašice Jedinstva nisu uspjele da se plasiraju u osminu finala Chellenge kupa iako su u revanš susretu savladale holandski Weert sa 3:2, no Holanđanke su u zlatnom setu slavile sa 15:13.

Nakon što su u prvom susretu poražene sa 3:1 odbojkašice Jedinstva su u revanšu uzvratile Holanđankama, no na kraju im je sreća okrenula leđa.

U prvom setu slavile su Holanđanke sa 25:21, da bi potom odbojkašice našeg kluba uzvratile (25:19): Treći set opet je pripao gošćama (25:23), a onda odbojkašice Jedinstva dobijaju naredna dva (25:17, 15:10) i meč vode do zlatnog seta u kojem se bolje snalaze Holanđanke (15:13).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.