Odbojkašice Kaknja među 8 najboljih

Završnica Kupa Bosne i Hercegovine

Odbojkašice Kaknja među 8 najboljih

Nakon prve domaće pobjede protiv Gacka(3:1), odbojkašice Kaknja ostvarile su zapažen uspjeh u završnici Kupa Federacije BiH.

Naime, na gostovanju u Tuzli, Kakanjke su maksimalnim rezultatom od 3:0 porazile ekipu Tuzle i izborile plasman u završnicu Kupa Bosne i Hercegovine u kojoj će učestvovati po četiri ekipe iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Eliminacijom Tuzle u Kupu, odbojkašice Kaknja na najbolji način su se revanširale Tuzlankama za prvenstveni poraz u Kaknju (1:3) u okviru 3.kola. Dobra igra i sigurna pobjeda u Tuzli, najava je boljih dana naših odbojkašica, koje već u četvrtak( 26.11.) imaju težak ispit na gostovanju u Gradačcu protiv Kula Gradačca, čije boje od ove sezone brane Sanja Blagojević i Ivana Gardović, donedavne članice Kaknja. S obzirom da i Gradačanke nisu najbolje startovale, može se očekivati neivjesna borba i osvajanje bar jednog boda, koji bi uistinu mnogo značio za odbojkašice Kaknja, koje su očito konsolidirale redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti